#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις Κολλήγα εκ μέρους των αθλητριών..."Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, χαρακτήρα και βάθος..."

Η αρχηγός του Άρη Ρία Κολλήγα δήλωσε, μετά το τέλος του αγώνα, εκ μέρους των συναθλητριών της τα παρακάτω:

"Ένα ακόμα παιχνίδι τελείωσε με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα μας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Δείξαμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό το βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι κάνοντας έτσι περήφανους τον προπονητή μας κ. Σαλαμανή και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Χατζημηνά.

Εγώ προσωπικά σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί κάποια παιδιά με μικρότερη συμμετοχή στην έως τώρα πορεία μας πήραν χρόνο συμμετοχής από τον coach και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ... Αυτό δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, χαρακτήρα και βάθος...

Τώρα μας έμειναν 4 παιχνίδια κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης με το επόμενο που είναι μέσα στα Τρίκαλα.. Ευχαριστούμε όλους όσους είναι δίπλα μας, είτε από την διοίκηση, είτε από τους πιστούς φίλους της ομάδας μας..."

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.