#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Γεμάτος και σημαντικός ο Μάρτιος...

Γεμάτος αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι μόνο, είναι ο Μάρτιος για  το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Αρχίζουμε από τις ακαδημίες, οι οποίες πλέον θα στεγάζονται από 6/3/2014 (17:30 η πρώτη) στα γήπεδα του Ντίνου Κούη, στην προέκταση Σμύρνης και Μαιάνδρου στον Εύοσμο, με τις προπονήσεις να γίνονται κάθε Δευτέρα στις 17:00-18:30 και κάθε Πέμπτη στις 17:30-19:00.

Οι γυναίκες από την άλλη, στις 9 του μήνα υποδέχονται τον Θεσπρωτό, σε ένα φαινομενικά εύκολα παιχνίδι καθώς η ομάδα της Ηγουμενίτσας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στις 16 Μαρτίου ταξιδεύουν στα Τρίκαλα, στον πιο ενδιαφέρον ίσως αγώνα, από την στιγμή που τα Τρίκαλα είναι δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία και 5 βαθμούς κάτω από Άρη.

Παράλληλα τα κορίτσια του Ηλία Σαλαμανή, περιμένουν την κλήρωση της τρίτης φάσης(8) του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν στις 23 Μαρτίου, σε ουδέτερο γήπεδο, μία ομάδα από τις: Ελπίδες Καρδίτσας, Τρίκαλα 2011, Ατρόμητος Αθηνών, Αμαζόνες Δράμας, Άρης Αρχαγγέλου, ΑΕ Γλυφάδας, Πάοκ.

Στις 30 Μαρτίου κλείνουν αυτόν τον μήνα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, απέναντι στον Φιλυριακό, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι στην προ τελευταία θέση.

Καλή δύναμη στην ομάδα, η οποία αν μείνει συγκεντρωμένη, μπορεί μετά από έναν γεμάτο μήνα να έχει έχει "καθαρίσει" την υπόθεση άνοδο, καθώς τον Απρίλιο απομένουν τα δύο τελευταία παιχνίδια της κατηγορίας.

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.