#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Νίκη πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου...

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, ο Άρης κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο 2004 στην παράταση και να περάσει στους 8 του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδας.

Στο 12' μετά από εκτέλεση φάουλ της Χρύσας Βαμπούλα, η Στέλλα Γρηγοριάδου κάνει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή και μετά από ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι.

Στο 16' η Άννα Κηπουρού εκτελεί φάουλ το οποίο αποκρούει στην γραμμή η τερματοφύλακας του Βόλου. Στο ριμπάουντ η Γρηγοριάδου κάνει την προβολή αλλά και πάλι απόκρουσε η αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στην συνέχεια ο Άρης είχε την κατοχή χωρίς να κάνει πάντως άλλη μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η τερματοφύλακας του Άρη, Ραφαέλα Ψάλτη, κράτησε ζωντανή την ομάδα καθώς απόκρουσε τετ α τετ στο 54'.

Στο 73' η Χρύσα Βαμπούλα από πολύ καλή θέση έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που βγήκε λίγο άουτ.

Το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 και οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση οι κίτρινες μπήκαν πολύ δυνατά, με την Αγγελική Κεχαγιά να προειδοποιεί στο 95', αφού το σουτ, από καλή θέση, που έκανε βγήκε λίγο άουτ.

Στο 98' και μετά από πίεση η Γρηγοριάδου η οποία και κέρδισε την κόντρα από την αντίπαλο, έδωσε στην Αγγελική Κεχαγιά οπού διέσχισε σχεδόν το μισό γήπεδο, μπήκε από τα δεξιά και έκανε το 0-1.

Στο 120' η Δούκισσα Σαμιωτάκη έχασε τεράστια ευκαιρία καθώς σε κενό τέρμα δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2(η μπάλα γκέλαρε στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε άουτ).

Άρης Σαλαμανής: Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου,Τερζοπούλου, Κολλήγα(63' Γκόγκα), Μαντατζή, Πασπάλη, Κώττα, Παράσχου(120' Σαμιωτάκη), Βαμπούλα(79' Κεχαγιά)

Ο προπονητής του Άρη, Ηλίας Σαλαμανής πήρε το καλύτερο δώρο(πρόκριση) από τα κορίτσια του για τα γενέθλιά του.

Ο Άρης πέρασε στην επόμενη φάση(8) του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδας, όπου και θα βρεθεί αντιμέτωπος(μετά από κλήρωση) με μία εκ των: Ελπίδες Καρδίτσας, Τρίκαλα 2011, Ατρόμητος Αθηνών, Αμαζόνες Δράμας, Άρης Αρχαγγέλου, ΑΕ Γλυφάδας, Πάοκ.

Οι αγώνες της 3ης φάσης είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 23 Μαρτίου 2014 σε ουδέτερα γήπεδα.


Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.