#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη και στη Φλώρινα..

Με το διπλό έφυγε ο Άρης από την Φλώρινα, όπου και φιλοξενήθηκε από τον Φιλυριακό, την 5η αγωνιστική. Ο αγώνας έγινε στο Ποζατσίδειο αθλητικό κέντρο(Αμμοχώρι).

Οι κίτρινες πέτυχαν 3 γκολ συνολικά τα 2 σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού και συνέχισαν το νικηφόρο σερί φτάνοντας τις πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στο 18' η Βαμπούλα από αριστερά πέρασε όλη την άμυνα του Φιλυριακού, και ελεύθερη μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 20' η Μαντατζή βγήκε τετ α τετ αλλά σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 26' η Γρηγοριάδου πέτυχε γκολ με κεφαλιά το οποίο ακυρώθηκε, υπερβολικά, ως επιθετικό φάουλ.

Η ομάδα του Ηλία Σαλαμανή κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ με σουτ της Γρηγοριάδου (38'), μετά από εκτέλεση κόρνερ της Βαμπούλα.

Στο 40' μετά από καλό συνδυασμό της Μαντατζή με την Γρηγοριάδου η τελευταία, ελεύθερη μέσα από την περιοχή, χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο για να τελειώσει το ματς.

Στο 67' οι κίτρινες διπλασίασαν τα τέρματά τους. Μετά από πίεση ψηλά, βρέθηκε σε καλή θέση η Μαντατζή, και με σουτ έκανε το 0-2 υπέρ του ΑΡΗ.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει μετά το 0-2, χωρίς να δείξει σημάδια χαλάρωσης.

Στο 80' είχε οριζόντιο δοκάρι με την Κηπουρού, μετά από όμορφο δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Στο 88' είχε το τρίτο του και τελευταίο δοκάρι με προβολή της Κεχαγιά στην δεξιά συμβολή των δοκών, μετά από ωραία σέντρα της Χουτουριάδου από τα αριστερά.

Στο 90' η Γρηγοριάδου, με όμορφο πλάσε προς την δεξιά γωνία του τέρματος διαμόρφωσε το τελικό 0-3, σφραγίζοντας την τρίτη εκτός έδρας νίκη του και πέμπτη στο πρωτάθλημα.

Μετά το γκολ ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα χωρίς καν να γίνει σέντρα.

Κίτρινη για την ομάδα του Άρη δέχτηκε η Στεφανία Πασπάλη (61')

Τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί Αρειανοί οι οποίοι έβαλαν και μια σημαία στο γήπεδο.


Μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, η ομάδα πήγε σε γνωστό εστιατόριο της Φλώρινας, όπου και γευμάτισε.

Το παρών για άλλη μια φορά στο γήπεδο και μετά στο εστιατόριο έδωσε ο άνθρωπος που στηρίζει το γυναικείο τμήμα του Άρη, ο Ευάγγελος Βουτσάς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μοίρασε συγχαρητήρια και ευχές για καλές γιορτές σε όλες τις αθλήτριες.

Άρης Σαλαμανής: Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου, Χυτούδη(83' Βουτσά), Κολλήγα(75' Κεχαγιά), Μαντατζή, Πασπάλη(67' Βατού), Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.