#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Δύο στα δύο οι γυναίκες...




Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Άρη, αυτή τη φορά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Μέντεκα Καλαμαριάς. Στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς (Αριστοτέλης), η ομάδα του Άρη ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε τη νίκη με το ευρύ 1-5.


Ο αγώνας άρχισε δυνατά καθώς μόλις στο 2', η Άννα Κηπουρού για τον Άρη, έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς το σουτ που έκανε από καλή θέση βγήκε λίγο άουτ.

Μέχρι το 20' λεπτό είχαμε παιχνίδι κέντρου με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας και με μακρινά σου να πιέζει τον Μέντεκα. Στο 21' η Χρύσα Βαμπούλα από τα δεξιά έκανε μία σέντρα ακριβείας στην αντίπαλη περιοχή και η Στέλλα Γρηγορίαδου την κεφαλιά από την μικρή περιοχή σε ακόμη μία καλή ευκαιρία για την ομάδα του Άρη.

Στο 27' η  Γρηγοριάδου άνοιξε το σκορ (0-1) με ανάποδη κεφαλιά ύστερα από έξοχη εκτέλεση φάουλ της Κηπουρού. Στο 34' η Βαμπούλα σε ακόμα μια προσπάθεια, από τα δεξιά αυτή τη φορά(συχνές αλλαγές θέσεων με την Μαντατζή) κάνει μια διαγώνια σέντρα και βγάζει σε καλή θέση την Ευαγγελία Μαντατζή, της οποίας το σουτ κάνει το 0-2 για τον Άρη.

Στο 36' η Ευαγγελία Μαντατζή ξεκινάει από το κέντρο και από τα αριστερά συγκλίνει προς τα δεξία μέσα στην μεγάλη περιοχή  και από καλή θέση κάνει σουτ το οποίο αποκρούει η αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 41' γίνεται το 0-3 μετά από πολύ ωραίο σουτ της Εύης Χουτουριάδου έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι κίτρινες επέμειναν επιθετικά, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τα σουτ της Μιχαέλας Παράσχου και της Στέλλας Γρηγοριάδου να αποκρούονται από την αντίπαλη άμυνα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 46' στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου να κάνει το 0-4 με σουτ της Βαμπούλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 48' μεγάλη ευκαιρία χάνει η Κηπουρού με το σουτ να είναι καλό αλλά να βγαίνει λίγο άουτ.

Ο Άρης συνεχίζει να πιέζει και να ψάχνει και για άλλα γκολ και πετυχαίνει ένα ακόμα στο 61' για να κάνει το 0-5. Σε αυτή την φάση η Χουτουριάδου εκτελεί ένα φάουλ από τα αριστερά από καλή θέση, με την Γρηγοριάδου να παίρνει την πρώτη  κεφαλιά  και η επερχόμενη Παράσχου με προβολή κάνει το 0-5.

Στο 67' ο Μέντεκας με άπιαστο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, στην μοναδική του αξιόλογη ευκαιρία, μειώνει σε 1-5.

Οι κίτρινες έχασαν και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα με το σκορ πάντως να παραμένει στο 1-5. Στο 68' και στο 87' η Στεφανία Πασπάλη σούταρε ελάχιστα άουτ μέσα από την περιοχή, στο 75' ωραία συνεργασία Παράσχου, Κηπουρού, Γρηγοριάδου με την τελευταία να χάνει διπλή ευκαιρία με σουτ και προβολή και διπλή επέμβαση της αντιπάλου τερματοφύλακα.

ΑΡΗΣ (Σαλαμανής): Ψάλτη, Κώττα, Χυτούδη, Κολλήγα(61' Κεχαγιά), Χουτουριάδου, Γκόγκα(53' Πασπάλη), Μαντατζή, Κηπουρού, Βαμπούλα(78' Τερζοπούλου), Παράσχου, Γρηγοριάδου

Στην κερκίδα φυσικά και οπαδοί της ομάδας μας, με την σημαία του Θεού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να εμψυχώνουν την ομάδα.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γιώργος Κάρλας, Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. ΑΡΗΣ ο οποίος έκατσε στις κερκίδες μαζί με την Βαγγέλη Βουτσά. Είναι σημαντικό να βλέπεις άτομα του Α.Σ. να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας...




Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.