#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Φιλική ήττα στη Δράμα...


  Η ομάδα μας έχασε στην Αδριανή από την ομάδα της Δράμας με σκορ 7-2. Το σκορ δεν πρέπει να τρομάζει, καθώς οι Αμαζόνες όχι μόνο είναι μία κατηγορία επάνω, αλλά είναι και από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Δράμας μπήκε δυνατά και με γκολ στο 7', 14' και 17' βρέθηκε από νωρίς με το 3-0. Ο Άρης προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και κέρδισε πέναλτυ στο 40'. Μετά από σέντρα της Βαμπούλα η Μαντατζή (μπήκε έξυπνα στην φάση) πήρε την μπάλα και ανετράπη στην μεγάλη περιοχή. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα η Νένα Τερζοπούλου (3-1). Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Δράμας πέτυχε και το 4-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου η Κηπουρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 46' έγινε το 5-1, στο 83' το 6-1 και το 85' το 7-1. Η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει στο τελικό 7-2 στο 90' μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κολλήγα και κεφαλιά της Γρηγοριάδου.

ΑΡΗΣ(Σαλαμανής):Ψάλτη,Γρηγοριάδου, Τερζοπούλου(68' Χυτούδη), Γκόγκα(57΄ Κολλήγα), Χουτουριάδου,Μαντατζή(86' Πασπάλη), Παράσχου, Κηπουρού(46' λόγω τραυματισμού Βατού), Καλαντζή, Βαμπούλα(82' Κεχαγιά), Πουλή.



Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.