#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στον ΑΣ ΑΡΗΣ με δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό

  Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ υλοποιώντας την παλλαϊκή απαίτηση για αλήθεια, διαφάνεια και κάθαρση, τις δεσμεύσεις του Προέδρου κ.Γιώτα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11ης Σεπτεμβρίου 2013, καθώς και την απόφασή από το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στον ΑΣ ΑΡΗΣ που θα αφορά την περίοδο 2002-2013.
  Η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των προσφορών είναι η 31η Οκτωβρίου 2013. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν νομικά πρόσωπα με αντικείμενο δραστηριότητας συμβουλές επί των οικονομικών και διενέργεια οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, και μετά από ραντεβού για ενημέρωση, προκειμένου να λάβουν τον φάκελο με περιγραφή των δεδομένων και των στοιχείων που θα απαιτηθούν από το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου (τηλ. 2310305402, fax 2310305408 και  info@arisac.gr)

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.