#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σύσταση επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Συλλόγου


Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συναισθανόμενοι την ευθύνη της χρονικής συγκυρίας που πλησιάζει με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, προκειμένου για την καλύτερη οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων προχωρούνε στην σύσταση πολυμελούς επιτροπής για τον σκοπό αυτό.

Η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από μέλη του Α.Σ., από την Π.Α.Ε., από την Κ.Α.Ε., από την Κ.Μ.Α., από βετεράνους αθλητές του Συλλόγου, από επιφανείς Αρειανούς και θα συσταθεί τις επόμενες ημέρες. Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. που θα συμμετάσχουν είναι οι Χρήστος Κώτσης, Νικόλαος Λεκίδης, Γεώργιος Κάρλας, Σάββας Αναστασίου, Μιχάλης Μηνιάδης. Για προτάσεις & σκέψεις επί του θέματος μπορεί όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει από 1η Νοεμβρίου με την επιτροπή μέσω των ακολούθων τρόπων (τηλ. 2310305402, fax 2310305408 και info@arisac.gr)

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.