#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσης...Θέλει τρέλα....για να γίνεις τερματοφύλακας.

  Λένε ότι πρέπει να είσαι τρελός για να γίνεις τερματοφύλακας...
  Αυτό το στηρίζουν στο γεγονός ότι κάποιος θα πρέπει να είναι τρελός για να βουτάει περίπου για δύο ώρες κάθε μέρα στη λάσπη, τη βροχή και το χιόνι και ταυτόχρονα να πέφτει στα πόδια του όποιου αντιπάλου, με κίνδυνο να τραυματιστεί σοβαρά (παραδείγματα υπάρχουν πολλά).
  Το θέμα είναι ότι για έναν τερματοφύλακα το σημαντικότερο είναι η πνευματική πλευρά από την τεχνική. Αυτό δεν σημαίνει πως αναιρείται η αγωνιστική προετοιμασία, κάτι που στην περίπτωση της συγκεκριμένης θέσης παίζει μεγάλο ρόλο.
  Απλά ένας τερματοφύλακας θεωρείτε δεδομένο πως είναι άριστα προετοιμασμένος από προπονητικής άποψης πριν μπει στον αγώνα.
  Ο καλός τερματοφύλακας όμως ξεχωρίζει από το πόσο ισχυρός και σίγουρος ψυχικά είναι, ώστε ακόμη και αν κάνει κάποιο λάθος να μπορεί να το ξεπεράσει την επόμενη κιόλας στιγμή, και να προχωρήσει παρακάτω πιο δυνατός.


Χρήστος Λάμπρου
Προπονητής Τερματοφυλάκων Coerver Coaching Greece

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.