#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Επιστολή Πλαγάκου για Λατσίνογλου, Γρόλλιο, Κάρλα και Ερασιτέχνη


  Επιστολή στο PRESSARIS έστειλε το μέλος του Ερασιτέχνη Άρη και υπεύθυνος γυναικείου ποδοσφαίρου (και μέχρι πρότινος είχε τον ίδιο ρόλο στο γυναικείο βόλεϊ), Γιώργος Πλαγάκος σχετικά με το θέμα της διαγραφής από τον ΑΣ των κ.κ. Γρόλλιου και Κάρλα.

Η επιστολή του κ. Πλαγάκου αναφέρει: «Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα το θέμα που προέκυψε σχετικά με την επιστολή του κ. Λατσίνογλου, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Ως ένας εκ των πέντε που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον κ. Γιωτα και τους συνεργάτες του, στις 14/08 έθεσα στη διάθεση των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. την παραίτησή μου, η οποία από ό,τι πληροφορήθηκα δεν έγινε αποδεκτή.

Ο κ. Λατσίνογλου, παρά το γεγονός οτι συμμέτεχει πολύ μικρό χρονικό διάστημα στη διοίκηση, έχει προσφέρει τα μέγιστα στην εκκίνηση της συλλογικής προσπάθειας για να εξυγιανθεί οικονομικά ο Ερασιτέχνης. Ωστόσο, η δεύτερη πρόταση περί διαγραφής των συμμετεχόντων στην ως άνω συνάντηση ακόμη και από μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ, θεωρώ οτι είναι πέρα για πέρα άστοχη και λανθασμένη (επιλέγω ήπιους χαρακτηρισμούς), έστω κι αν τελικά δεν συμπεριλαμβάνεται το πρόσωπό μου. Κατά την άποψή μου η πρότασή του ισοδυναμεί με ισχυρισμό οτι οι κ. Γρόλλιος και Κάρλας στράφηκαν εναντίον των συμφερόντων του Συλλόγου ή λειτούργησαν με πρόθεση να βλάψουν το Σύλλογο, κάτι το οποίο επ” ουδενι δεν αποδέχομαι. Ειδικά σε ο,τι αφορά τον κ. Γρόλλιο, όλοι γνωριζουμε την προσφορά του στο Σύλλογο, προσφορά που ξεπερνά κατά πολύ τα καθήκοντα ενός μέλους του Δ.Σ του Ερασιτέχνη.

Με τιμή


Γ. Πλαγάκος»



Πηγή:pressaris

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.