#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Επιτυχημένη η 1η σχολή προπονητών Γυναικείου ποδοσφαίρου


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επταήμερη σχολή προπονητών Γυναικείου ποδοσφαίρου της FIFA, στην οποία συμμετείχαν 25 προπονητές και προπονήτριες.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, από την Ισπανίδα εκπαιδεύτρια της FIFA, Marta Tejedor, αφορούσαν στην τεχνική και τακτική του ποδοσφαίρου και στο πρόγραμμα FIFA 11+ για την πρόληψη των τραυματισμών. Παράλληλα, οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ ανέπτυξαν θέματα μεθοδολογίας στη διδασκαλία και εκπαίδευση των παικτριών, θέματα φυσικής κατάστασης (Μητροτάσιος Μιχάλης), ανάλυσης παιχνιδιού μέσα από Η/Υ με εφαρμογή σε γυναικείους αγώνες (Ξανθή Κωνσταντινίδου) και εξειδικευμένα θέματα διατροφής και τραυματολογίας για τις παίκτριες ποδοσφαίρου (Μπέλα Ελένη).

H Marta Tejedor δήλωσε μετά την λήξη των εργασιών της σχολής « Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο σεμινάριο, το πιο οργανωμένο από όσα έχω διδάξει έως τώρα και με πολύ υψηλό επίπεδο προπονητών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που δουλέψαμε όλες αυτές τις ημέρες και την ανταπόκριση όλων των συμμετεχόντων. Η FIFA είναι ανοικτή να βοηθήσει όποια χώρα της ζητήσει τη βοήθειά της και ελπίζω ότι η Ελλάδα, με αφορμή αυτό το σεμινάριο, θα εφαρμόσει τα προγράμματα ανάπτυξης του Γυναικείου ποδοσφαίρου, που προτείνει η FIFA».

Ικανοποίηση από την συμμετοχή τους στο σεμινάριο εξέφρασαν τόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτσάκης, όσο και οι νυν και πρώην διεθνείς παίκτριες. Επίσης, οι άνδρες προπονητές δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο του Γυναικείου ποδοσφαίρου και τη δυνατότητα ανάπτυξης που παρουσιάζει στην Ελλάδα.


Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.